Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: De week van ...

De Servicedesk HRM&D

Medewerkers van de Dimence Groep kunnen bij de Servicedesk HRM&D terecht met al hun vragen over HRM-dienstverlening. Hoe ziet een week van de medewerkers van deze Servicedesk eruit? We geven een kijkje in de keuken…

Stefan Nijenhuis, teamleider: “De Servicedesk is het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met vragen over HRM dienstverlening. Bijvoorbeeld vragen over het toepassen van regelingen, systemen of de CAO. Met een team van 15 collega’s staan wij dagelijks klaar om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor een korte indruk geven een aantal medewerkers vanuit verschillende onderdelen weer hoe hun dag eruit ziet!

Maandag – Yvonne Strijkveen, helpdesk

Elke dag beantwoord ik via de telefoon en Topdesk vragen van medewerkers en leidinggevenden die gaan over diverse HRM-zaken en HR-systemen. Het grootste deel van die vragen kan ik direct beantwoorden. Zo niet, dan zet ik de vraag door naar mijn collega’s binnen de Servicedesk of elders in de organisatie. Naast de beantwoording van vragen heeft de Servicedesk een signalerende en uitvoerende taak met betrekking tot diverse werkprocessen zoals stages, opleidingen, planning BHV, etc. Het zijn continue processen, waar iedere dag aan gewerkt wordt.

Dinsdag – Saskia Tax, verzuimdesk

Iedere dag begin ik met het openen van verzuimmanager. Ik bekijk het actuele verzuimpercentage van de totale organisatie, en hoe dit zich ontwikkelt. Naar aanleiding van mijn openstaande acties in verzuimmanager bekijk ik verzuimdossiers, met als invalshoek de Wet Verbetering Poortwachter (procedureel/inhoudelijk). Eventueel mail/bel ik een leidinggevende om hierin te ondersteunen. Dit geeft soms aanleiding voor een afspraak met de leidinggevende of om contact op te nemen met de bedrijfsarts, het UWV of andere externe partijen.

Woensdag – Paulien Rijsemus, control & autorisaties

Vandaag verwerk ik de organisatiewijziging van stichting Dimence in de systemen Beaufort en Youforce. Dit moet handmatig worden verwerkt en vergt nauwe afstemming met de applicatiebeheerders van andere systemen zoals Aysist. De organisatie is continu in verandering en dus geldt dit ook voor de inrichting van de HR-systemen. Aan het einde van de dag zijn de aanpassingen grotendeels verwerkt, zodat er weer optimaal gebruik gemaakt kan worden van deze systemen!

Donderdag – Diana Albers, advies

In de ochtend geef ik een presentatie over de toepassing van Performance Management. Vervolgens beantwoord ik vragen over functiewaardering, ouderschapsverlof en de inschaling van een nieuwe medewerker. Ik laat collega’s direct zien waar ze alle informatie over deze onderwerpen terug kunnen vinden in het handboek HRM of in de CAO. ’s Middags bereid ik samen met mijn collega-adviseur, Willem Lommerts, een bijeenkomst voor waarin de consequenties van de nieuwe CAO Welzijn en Maatschappelijk Werk in kaart worden gebracht.

Vrijdag – Marijke Veldhuis, helpdesk

Mijn dag begint met het uitwerken van de actielijst van de vergadering van de vakgroep V&V. Daarna tref ik voorbereidingen voor het symposium van de farmacotherapiecommissie. Ondertussen hoor ik hoe collega’s vragen van medewerkers beantwoorden over o.a. Aysist, stages, ouderschapsverlof en Usertrainingen en nodigt een andere collega kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek.

 

Op de foto (v.l.n.r.): Stefan Nijenhuis, Yvonne Slinkman, Jeannette van Rossum, Diana Albers, Marijke Veldhuis, Stefanie Roskam, Marielle Surig, Paulien Rijsemus, Esmeralda Bruggeman, Yvonne Strijkveen.
Op de foto ontbreken: Willem Lommerts, Saskia Tax, Jetske Boerdijk, Marianne Bomkamp, Ineke Harder, Annemarie Braakman.

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.