Bijdrage van Impluz

Rubriek: Gooi het in de groep

De wereld verandert; dus wij veranderen ook

Marjolein Groot Wesseldijk is projectmanager van Impluz. Zij is de opvolger van Carla Meuleman. Carla heeft het afgelopen jaar Impluz opgestart, maar kreeg een andere baan bij de gemeente Epe. Marjolein werkt al een aantal jaren bij Dimence en de Dimence Groep, in verschillende functies. Bij Impluz vindt ze wat ze zocht: dingen veranderen, om te voorkomen dat mensen buiten de boot vallen.

"In 2010 werd ik beleidsadviseur bij Dimence. Mijn portefeuille bestond vooral uit de bouw van locatie Westerdok in Almelo en alles wat hieruit voortvloeide. Zo had ik een belangrijke rol in de uitvoering van het veranderprogramma om in Westerdok de zorg van de toekomst te kunnen bieden. Ook was ik projectleider van de implementatie van Planetree, een mensgerichte zorgvisie dat diende als fundament voor het veranderprogramma. Anderhalf jaar geleden ben ik bij Sales gaan werken. Zo heb ik inzicht gekregen in de processen achter de zorg. Daarmee ondersteunen we het primaire proces en het is ontzettend belangrijk dat we dat goed doen. Maar ik heb daar ook ontdekt dat de zorginhoud belangrijk is voor mij. Ik ben begaan met mensen die in de knel zitten en het is voor mij fijn om daaraan een directe bijdrage te kunnen leveren."

Snelkookpan voor innovatie

"Bij Impluz kwam dat bij elkaar. Ik zie dat er veel verandert in de samenleving en ook dat daardoor soms mensen buiten de boot dreigen te vallen. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat wij ons werk daaromheen organiseren. Als de wereld verandert, moeten wij ook veranderen. Vernieuwen, innoveren. En Impluz is onze snelkookpan voor innovatie. Ik wil daar ontzettend graag mijn schouders onder zetten: om er aan bij te dragen dat de mensen die ons nodig hebben blijven meedoen."

Het plezier om iets te reaiseren

"Ik merk dat we in de waan van de dag soms maar net toekomen aan wat we moeten doen. En daarin lopen we het risico dat onze creativiteit en ambitie een beetje ondersneeuwen. Impluz is de ruimte waar die creatieve ideeën projecten kunnen worden. Ik weet zeker dat we daarmee voorzien in een behoefte van onze collega’s. Mijn uitdaging bij Impluz is om die creativiteit aan te spreken en mijn collega’s het plezier te gunnen om te realiseren wat we zo graag willen: dat mensen blijven meedoen, ook als de wereld verandert."

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Meer informatie

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.