Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: Gooi het in de groep

Digitalisering HRM-processen

De Dimence Groep zet al een aantal jaren in op het digitaliseren van processen, zo ook op het gebied van HRM. E-HRM krijgt daarmee steeds meer vorm. Leidinggevenden, aandacht functionarissen HRM en medewerkers kunnen steeds meer zelf online regelen en hebben altijd en overal de beschikking over belangrijke (personeel)informatie.

Het is soms even wennen voor medewerkers dat HRM-processen steeds meer digitaliseren. Helaas is het niet mogelijk om alle HRM-processen via één systeem te laten verlopen. Diana Schiele, Manager HRM: “We hebben ervoor gekozen om op de specifieke terreinen van HRM het systeem te gebruiken met de beste inhoudelijke mogelijkheden. Daardoor krijgen medewerkers met diverse systemen te maken. Daar waar dat kan en nodig is, zijn de verschillende systemen wel aan elkaar gekoppeld.”

 

 

Overzicht mogelijkheden E-HRM

Dit overzicht verheldert de samenhang tussen alle onderdelen van E-HRM. Het maakt duidelijk waarvoor je elk systeem kunt inzetten. Diana: “Doordat de systemen direct met elkaar verbonden zijn, is het belangrijk om je gegevens actueel te houden. Zorg ervoor dat je wijzigingen (in bijvoorbeeld je uren, rooster en verlof) doorgeeft. Zo houdt je zelf altijd een actueel overzicht van je gegevens. Bovendien is een volledige registratie voor de Dimence Groep van groot belang voor de financiële verantwoording”.

Meer weten?

Kijk op de intranetpagina van HRM.

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.