Jeroen Traas, circuitmanager bij Dimence in Westerdok, is onlangs geïnterviewd door Wouter Widlund, Senior Consultant bij Van der Hoef en Partners, een bureau dat zich richt op het invullen van tijdelijke en vaste vacatures voor medisch specialisten en psychologen. Van der Hoef en Partners is een bureau dat zich richt op het invullen van tijdelijke en vaste vacatures voor medisch specialisten en psychologen.

Het is een goed verhaal geworden over Westerdok en de zorg die er geboden wordt: “Toen we in 2007 begonnen met de plannen voor de nieuwe locatie, was van een bestuurlijk akkoord voor de ggz, met onder meer de beddenreductie van 30%, nog geen sprake. Wij zijn toen al uitgegaan van een totale capaciteit van 60 bedden. Enkele jaren later was het ggz-landschap geheel veranderd. Nu wij Westerdok openen, hebben wij alweer voor een geheel andere indeling van de bedden gekozen. Toch denk ik dat het voor Dimence de enige juiste keuze is geweest," aldus Jeroen.

Lees het hele interview hier.

Volg Dimence

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Meer informatie

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.