Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: Gooi het in de groep

Marjolein Helleman wint publicatieprijs

De winnaar van de Dimence Groep publicatieprijs 2015 is Marjolein Helleman. De promovendus verplegingswetenschappen en sociaal psychiatrisch verpleegkundige nam de prijs op 12 mei in ontvangst tijdens het symposium van de vakgroep Verpleging & Verzorging.

Elk jaar wordt binnen de Dimence Groep een prijs uitgereikt voor een publicatie van een medewerker. De prijs is bedoeld als stimulans voor het publiceren over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de (professionele) vormen van dienstverlening. Ook is het een blijk van waardering voor de inspanningen die het publiceren met zich meebrengt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,- en een oorkonde.

Winnende publicatie

Marjolein won de prijs met haar artikel "Evidence base and components of brief admission as a intervention for patients with borderline personality disorder: A review of literature". Het onderzoek betreft kortdurende opname bij BPS (borderline persoonlijkheidsstoornis): een relevant onderwerp, gerelateerd aan de werkzaamheden van Dimence. Een onderwerp dat maatschappelijk zeer van belang is. De jury beoordeelde het artikel als een zeer goed en voor de dagelijkse praktijk zeer relevant artikel.

Publicatieprijs 2015

Het indienen van je eigen artikel of boek voor de publicatieprijs is blijkbaar voor veel auteurs een drempel. Daarom is besloten alle publicaties (publicatiejaar 2015) die de bibliotheek ontvangt en die aan de voorwaarden voldoen, te laten meedingen voor de publicatieprijs. We verzoeken je daarom publicaties altijd naar de bibliotheek te sturen.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter van Amelsvoort, Ilona Wiltink of Elke Velderman.

 

Foto: Herma van der Wal, lid raad van bestuur Dimence Groep (links), Marjolein Helleman, SPV (rechts)

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.