Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: Gooi het in de groep

“Soms rebels zijn” – het verhaal van de DG

“Soms moet je rebels zijn: een beetje maling hebben aan autoriteit, binnen de kaders je plan trekken en achteraf om vergiffenis vragen. Door af en toe tegen de stroom in te zwemmen, heb ik enorm veel geleerd over verbinding maken met mensen.”

Zo vertelde een medewerker van de Dimence Groep over zijn werk. En hij was niet de enige. De afgelopen maanden deelden medewerkers van onze stichtingen, maar ook patiënten, cliënten en familieleden hun verhalen. Samen vormt dit het verhaal van de Dimence Groep en dit wordt verteld in een korte film en in het boekje ‘De beste mogelijke versie van jezelf ontwikkelen; het verhaal van de Dimence Groep’. Je vindt ons verhaal op www.dimencegroep.nl.

Dit kan ons óók overkomen

Als medewerker van de Dimence Groep kennen wij allemaal indringende cliëntverhalen. Over mensen met lichte tot zware psychische problemen die goed met hun ziekte willen omgaan. Over cliënten die wij forensische zorg verlenen. Over kwetsbare ouderen en jongeren die hun leven op de rit willen krijgen. Over mensen die in de schulden zitten of problemen hebben met de opvoeding van hun kinderen. Bij al die verhalen komt één gedachte bovendrijven: ‘Dit kan ieder van ons morgen óók overkomen’. Dat is precies waarom het belangrijk is dat de Dimence Groep er is. De Dimence Groep vormen wij samen. Of je nu van Dimence bent, van Mindfit, WijZ, De Kern, Transfore of Jeugd ggz, wij hebben één ding gemeen. Wij zetten ons elke dag keihard in voor onze cliënten. Die essentie van het werk verbindt ons, want wij willen cliënten allemaal de best mogelijke versie van zichzelf laten ontwikkelen. Of, zoals één van onze medewerkers het omschrijft: “Het vraagt geduld, volharding en persoonlijke betrokkenheid om cliënten een stap verder te brengen. Soms lukt dat niet. Lukt het wel om iemand een rijker mens te laten worden, dan is dat fantastisch.”

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.