Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: De week van ...

Team O&I

Afgelopen jaar is er veel veranderd voor team Onderzoek & Innovatie. De dienst Ontwikkeling & Kwaliteit werd opgeheven, er moest afscheid worden genomen van een aantal teamleden, er was een verhuizing naar Zwolle en een kennismaking met de nieuwe dienst IA&S. Het werk is grotendeels hetzelfde gebleven; O&I’ers begeleiden projecten, geven advies, verbinden initiatieven en delen kennis binnen de Dimence Groep. Je vindt de collega's van team O&I nog steeds door de organisatie heen, maar wat doen ze precies? Daarom de week van O&I: met elke dag een teamlid aan het woord!

Maandag – Brenda Pouw
Vandaag start ik in Deventer voor het tweewekelijks overleg van de Ondernemingsraad ondersteunende diensten. Momenteel vergaderen we extra over het inrichtingsplan. Daarna vertrek ik richting Zwolle voor een CTO werkoverleg (cliënttevredenheidsonderzoek). Naast de lopende zaken rond de meting die nu uitgevoerd wordt, proberen we alle ontwikkelingen te vertalen naar een meerjarenplan. De resterende tijd werk ik aan het Office365 project. Binnenkort zal ook team O&I documenten gaan delen ‘in the cloud’.

Dinsdag - Monique Westrup
We beginnen de dag met ons teamoverleg. Binnen het team leggen we verbindingen in de activiteiten en projecten die we doen. Als stafmedewerker ondersteun ik alle initiatieven en ontwikkelingen op gebied van herstel ondersteunende zorg. Ik vertel over de ervaring die teams van Dimence opdoen met de familiecoach. Tussendoor heb ik een telefonisch overleg over het vrijwilligerswerk. We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch en zwaaien Gillian uit i.v.m. haar zwangerschapsverlof. Ik sluit de dag af met een afspraak over de scholingsmogelijkheden voor vrijwilligers.

Woensdag – Marcelle van der Zijl
Ik begin mijn werkdag met het prioriteren van alle ontwikkelingen en initiatieven die lopen binnen Impluz. Ik draag 2 dagen per week bij in de procesmatige ondersteuning van deze nieuwe innovatieve stichting binnen de Dimence Groep. Een flinke klus want ontwikkelen en uitvoeren lopen naast elkaar. In de ochtend houd ik me bezig met het opstellen van standaard offertes. ’s Middags heb ik een Benen-Op-Tafel (BOT)-overleg; een moment om inhoudelijk te sparren met een collega.

Donderdag – Erik de Groot
Ik start met het uitwerken van mijn maandelijks overleg met Bas van Wel, aandachtsdirecteur ROM voor de Dimence Groep. Daarna overleg ik telefonisch met een aantal ROM-projectleiders van andere instellingen om de laatste landelijke ontwikkelingen rondom ROM door te nemen. In mijn rol als penningmeester van de Vakgroep Sociale Wetenschappers wikkel ik een paar financiële zaken af. 's Middags heb ik een maandelijks overleg van IA&S over de knelpunten en alle toekomstige ontwikkelingen rondom ROM, Datawarehouse, Questmanager, BergOp en USER. We sluiten de dag af met de IA&S kerstborrel op de 3e verdieping van de locatie aan de Burgemeester Roelenweg.

Vrijdag – Rosemarie Wieske
Voor INTEND ondersteun ik de manager van Mindfit en de kwartiermaker van INTEND bij een organisatie ontwikkeltraject. ’s Ochtends maak ik de opdrachten voor de werkgroepen definitief. Deze worden in januari uitgewerkt waarbij ik de werkgroepen verder ondersteun. Daarna ga ik aan de slag met de presentatie voor een laatste aftrapbijeenkomst over zorgpaden. Ik sluit de dag af met een overleg met een verpleegkundig specialist over een mooi praktijkvoorbeeld voor de ‘Zorgpaden Nieuwsflits’ over hoe zorgpaden kunnen worden ingepast in het dagelijks proces.

Vragen aan team O&I? Stuur je e-mail naar teamOenI@dimencegroep.nl.

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.