Je hebt teamuitjes en TEAMUITJES. Deze van polikliniek verslavingspsychiatrie was er een met hoofdletters. ’s Ochtends vroeg hebben we ons verzameld in het pittoreske haventje in Harlingen. Vlak voor de vuurtoren lag daar de oude zeilboot ‘De Mercurius’.

Na een korte uitleg zijn we de Waddenzee op gegaan. Het water en de luchten waren prachtig. We voeren in een schilderij. Midden op zee brak de hemel open en kwamen de eerste zonnestralen. In de loop van de volgende uren werd het weer steeds mooier en binnen de kortste keren zat iedereen heerlijk met een kop koffie in het zonnetje.

Genieten van schoonheid

Toen we droog kwamen te liggen, was er tijd voor dat waar iedereen het meest behoefte aan had: helemaal niks. Gezamenlijk genieten van wat er te zien is… de schitterende schoonheid van het wad. In de verte zwommen nog wat zeehondjes voorbij. Even later was er ook ruimte om van de boot af te gaan en rond te lopen op het wad. Een geweldige ervaring om de weidsheid en natuur te beleven.

Afsluiting

Tegen een uur of zes zijn we terug gevaren en rond acht uur waren we weer in de haven. We hebben de dag afgesloten met een etentje in het gezellige stadje Harlingen. Het was een mooie dag waarop we met elkaar nog lang zullen terugkijken.

Bedankt Dimence. Wij hebben hier van genoten!

Volg Dimence

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Meer informatie

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.