Bijdrage van Dimence Groep

Rubriek: Gooi het in de groep

Vitaliteitscoaches bij de Dimence Groep

Vitaliteit

Vitale medewerkers hebben plezier in hun werk, kunnen beter inspelen op veranderingen en verzuimen minder. Wat als je je nu wat minder vitaal voelt? Wacht niet tot je echt ziek wordt. Ook preventief kun je al actie ondernemen. Nieuw bij de afdeling HRM&D zijn de Vitaliteitscoaches. Zij vertellen je graag wat ze voor jou kunnen betekenen.

Caroline Cartigny (links op de foto)

"Ik ben per 1 februari gestart als vitaliteitscoach en Arbo-coördinator. Deze nieuwe uitdaging past perfect bij de ontwikkeling van mijn loopbaan. Ik startte bij de preventieve ggz, heb me daarna gespecialiseerd in arbeid, gezondheid en mediation. Ik heb jarenlang gewerkt als trainer, coach en manager bij Intend.
Ik verheug me erop om een bjidrage te kunnen leveren aan een gezond en veilig werkklimaat zodat we met z'n allen vitaal en met plezier kunnen blijven werken."

Karen Pullen (op de foto rechts)

"Ik heb na de Universiteit in Utrecht Sociale Wetenschappen, verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van mens en werk. Na het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar de ggz en gewerkt bij onder andere Intend.
Inmiddels werk ik al jaren als coach en trainer, gespecialiseerd in loopbaan-ontwikkeling en stress preventie. Mijn werkwijze zorgt voor meer werkplezier, balans en eigen regie in werk. Mijn kracht zit in de enthousiasmerende en oplossingsgerichte benadering en de overtuiging dat iedereen meer uit zijn loopbaan kan halen, met meer vitaliteit en minder ziekteverzuim!"

Wanneer kun je terecht bij een Vitaliteitscoach?

Je kunt denken aan situaties waarin iemand zich bijvoorbeeld gestrest voelt. Het werk/privé niet helemaal in balans ervaart. Het lastig vinden om met veranderingen om te gaan. Of als iemand minder plezier in zijn werk ervaart. Dit kunnen allemaal momenten zijn waarop je je minder vitaal en energiek voelt.

Wat doet een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach kan je helpen je vitaliteit op het werk te verbeteren. Je hoeft niet te wachten tot je al in een situatie zit, ook als je preventief eens je mogelijkheden wilt bespreken, kun je een afspraak maken. We vinden het erg belangrijk dat medewerkers geen drempel ervaren om contact op te nemen. Dus ook bij twijfel kunnen mensen contact opnemen om hun persoonlijke situatie te bespreken.

Medewerkers van de Dimence Groep kunnen een afspraak maken met een van de vitaliteitscoaches:
Karen Pullen: k.pullen@dimencegroep.nl
Caroline Cartigny: c.cartigny@dimencegroep.nl

Volg Dimence Groep

Deel deze pagina

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Reageer met inloggen

Reageer zonder inloggen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <div> <table> <td> <tr> <br /> <img> <h2> <h3> <i>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.